Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

søndag den 17. januar 2010

Om denne blog

Da vi købte det gode skib Bodil, var det med planer om, at benytte båden til kanalsejlads ned gennem Europa. Og de 3 måneders orlov i 2009 var en slags forsmag på kanalsejlads.
Gitte havde som purung i 1976 sejlet gennem Dalslandskanalen på en hjemmebygget tømmerflåde "Dingledråben" - ja, sådan noget gjorde man i 70'erne. Og den tur stod krystalklart i erindringen, som en enestående naturoplevelse.
Desuden havde vi planer om også at sejle på Götakanalen fra Vänern til Vättern.
De 3 måneders orlov var fantastiske: De første 2 måneder bød på kanaler: Dalsland og Göta. Den sidste måned bød på skærgårdssejlads i Bohuslän.
Denne blog beskriver turen fra ende til anden. For nye læsere er det selvfølgelig en lidt "baglæns" oplevelse at skulle starte med slutningen.


Men hvis man vil have hele turen med, er det jo bare med at gå helt ned i bunden af bloggen og bevæge sig opad gennem 3 måneders oplevelser ombord på Bodil sammen med René, Gitte og skibshunden Flimmer.
Desværre har visningen af bloggen ændret sig - uvist af hvilken grund. Så alle indlæg ligger desværre ikke længere på forsiden. Det er derfor nødvendigt at navigere på siden enten ved at klikke sig rundt i arkivet i højre side eller ved hjælp af "Ældre indlæg" / "Nyere indlæg" i bunden af hver side.

3 kommentarer:

 1. Endnu ingen kommentar - men kan sige, jeg glæder mig til at se og læse jeres blogspot.com.

  Hilsen Palle Koivalo

  Selv sejlede jeg 1. mrd. på vestkysten til Norge i 1999

  SvarSlet
 2. Hej på er alla tre,

  Det var fint att få träffa er i kanalen och vi hoppas att vi får vara med och läsa om era kommande äventyr, särskilt om ni tar kanalvägarna till medelhavet.
  Med förhoppning om en god start för er på det nya året.
  Önskar Ulla o Ulf på s/y Odyssé

  SvarSlet
 3. Hej Gitte og René

  Jeg har med stor glæde læst og nydt Jeres beskrivelse af turen samt ikke mindst de smukke billeder.
  Jeg laver en link til Jeres blog på min hjemmeside så mine kursister og andre kan have glæde af Jeres beskrivelser og erfaringer

  Mange hilsener
  Preben Leenders
  Nordsjællands Sejlerskole

  SvarSlet