Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

mandag den 31. august 2009

Alting har en ende ...

Søndag blev en lang og festlig dag. Vi startede med at få besøg til brunch af verdens dejligste barnebarn og hans forældre, som afleverede den lånte bil. Det var rigtig skønt at se dem igen, og René benyttede lejligheden til lidt instruktion af den kommende gast.




Efter en hurtig oprydning og opvask var det til til modtagelse af næste hold: En god blanding af kolleger, familie, venner og sejlerkammerater. Havneforum sørgede for undeholdning i form af tyrolermusik fra Svogerslev Brass Band ca. 20 meter fra båden. Dejligt at nogle havde fulgt opfordringen på bloggen til at komme og tømme vores køleskab for øl-ballast. Men det lykkedes langtfra. Men 1000 tak til jer der mødte op.

Dagens sidste festlige indslag stod Stig og Marianne for. Det var meget imponerende. De sendte os afsted på ferie med diner transportable på broen, og de modtog os - sammen med Linnea og Emil - med endnu en fantastisk middag. Alt medbragt i cykelanhænger - inkl. grill. Vi er meget beærede over al den forkælelse og aner ikke, hvordan vi har gjort os fortjent til den. Men lykkelige for den, det er vi.

Så det var over midnat inden opvasken blev taget, og vi gik til ro. Her til morgen blev båden pakket ned, og det er tid til at vende tilbage til vores dejlige hus og arbejdslivet.
Håber vi vil komme til at citere Dan Turell: Allermest holder jeg af hverdagen...
Men det bliver nu rart at se familie, kolleger, venner og naboer igen.
Og at få sit eget badeværelse, hvor man kan bade lige så længe, man vil :-)
Det har været fantastisk så mange der har fulgt vores tur. Vi har være utrolig glade for alle de kommentarer, vi har fået her på bloggen, på mail, sms, telefonen og Facebook. Også fra folk vi slet ikke kender. Nettet er fantastisk!
Vi har på opfording videregivet vores amatør-erfaringer. For amatører er vi jo. Men heldigvis er der rigtig mange erfarne langturssejlere, vi alle kan spørge til råds. Og de udøser gerne af deres viden.
Et sidste godt råd: PRØV DET - tag fri fra dagligdagen og før jeres drømme ud i livet !!!!

Så tak for denne gang. Håber vi skal på langtur igen en anden gang. Og så skal der blogges igen. For det har godt nok været en udsøgt fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar