Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

tirsdag den 23. juni 2009

Tysk grundighed i Lennartsfors

Se lige her. Intet er overladt til tilfældighederne i denne hjemmebyggede dobbelt-kano-sag - klik evt. på billedet for at gøre det større og få alle de fantastiske detaljer med.
Indehaveren - Stefan fra Nürnberg - havde været af sted på Dalslandkanalen 5 år i træk og byggede derefter den ultimative dobbeltkano til sig selv og kæresten.
Her er det hele: Det medbragte brænde ligger på net, så det ikke bliver vådt. Der er en ekstra påhængsmotor, hvis den monterede skulle gå i stykker. Der er 4 vandtætte beholdere til tøj og mad, og for at det ikke skal være løgn, er der nittet bæreseler på beholderne, så de kan medbringes som rygsække.
Det var 2 meget søde + meget fornuftige og meget pæne unge mennesker i matchende brun/grønt outfit. Men da de afslog en iskold Grafenwalder Premium Pils efter 3 dage i ødemarken, mente René helt klart at de måtte være religiøse og døbte dem: Mormonerne fra Sydtyskland :-)

1 kommentar:

  1. Smiler... Ja, det ser meget grundigt ud det de unge mormoner har lavet. Men lige frem at have 2 påhængsmotorer med.... det er lidt overdrevet. Der findes også pagajer at få ovenikøbet i træ som i nødstilfælde bruges som brænde!!

    SvarSlet