Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

fredag den 26. juni 2009

Vi tar det lungt

Her er dejligt + meget varmt i Dals Ed. Havnen ligger skønt med den smukkeste udsigt ca. 1,5 km nedenfor byen. Og folk er rigtig flinke her. Der er en god stemning.
Dals Ed ligger på det meget smalle stykke land mellem de 2 søer Lilla og Stora Le. Lilla Le ligger ekstra 30 meter over havet i forholdt til Stora Le. Så det er op ad bakke, når man skal til byen. Vi kom lidt på afveje første gang, og stod pludselig ved en gammel udtjent skihop-bakke.
Byen virker bestemt ikke som et provins-hul. Og så vrimlede med store, lækre, flydere: Amerikanerbiler fra v50'erne og 60'erne.
René været på museum igen: Denne gang på Eds MC- och Motor museum. Desuden har hele familien været på vandretur i skoven.
Det bliver til hele 3 overnatninger her, inden vi drager nordpå igen til Lennartsfors. For nu skal vi nemlig den samme vej tilbage igen - ud af Dalslandskanalen til Vänern, hvor nye oplevelser venter.
Men det gør ikke noget, at vi skal samme vej tilbage. Tingene ser anderledes ud, når man ser dem fra den modsatte side. Og der er rigtig mange steder, vi sprang over på den ene vej. Dem tager vi på den anden vej. Vi har planer om at stikke af ved solopgang. Lad os se om det holder stik. For måske er det mere smart at vente til det bliver hedt - skulle blive ca. 30 grader i morgen.

Til højre: På havnen efter solnedgang

Ingen kommentarer:

Send en kommentar