Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

onsdag den 1. juli 2009

ØV...vi ligger i venteposition - åska forude

Øv...øv...og atter øv.
Efter endnu en klam, varm nat næsten uden søvn, var vi stået tidligt op for at sejle over Vänern (som er stort som et hav), mens der stadig er svage vinde fra den rigtige retning. Tjekkede lige vejrudsigten: Det bliver tordenvejr. ØV!
Så vi bliver liggende indtil næste vejrudsigt, som desværre først kommer i eftermiddag.
Når vi nu er ved brokkeriet: For pokker hvor er der mange bidende, stikkende insekter i Sverige. Store og sultne er de også. Der er snart ikke sted, hvor det ikke klør.
Og så heller ikke mere brok herfra.

1 kommentar:

  1. Masser af eventyr venter - men snart tager vi afsted på ferie, så vi ikke kan følge jeres færd så intenst.
    Men apropos myg: Hvorfor tror I at jeg elsker Bohuslän/Vestskærgården? Dels er der meget sjældent tordenvejr - det kan man til gengæld kigge ind på langt inde over land, og dels - og ikke mindst - er der ingen myg! De findes nemlig i frygtelige mængder i hele ferskvands-Sverige, men ikke ude i saltvands-skærgården mod vest.
    Afsæt nu lidt tid til den på jeres hjemfærd, smut feks. op til Marstrand, og lidt rundt derfra og nedad. Det vil I være lykkelige for.
    Iøvrigt er der milliarder (næsten) af havne på de utallige små øer, som I kan lufte Flimmere på.
    Men: I ønskes dejlig videre færd i mit etniske hjemland. I nærmer jer jo faktisk min svenske families arne - Västerås. Kommer I dertil, så kig på kirkegårdene efter Ekblom'er....

    Mange kærlige hilsner

    SvarSlet