Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

fredag den 31. juli 2009

Så vådt som en roskildedensisk festivalplads






Nu har vi snakket en hel del om vejret - ved det godt. I gårsdagens indlæg - Del 2 - blev der vist et billede af regnen, der væltede ned. I dag kommer endnu et bevis for vejrets luner. Flimmer synes det er pragtfuldt. Han plejer at skulle "spørge om lov" til at bade. Nu kommer det helt af sig selv, når man følger stierne ved havnen.

PS: Alpha-hannens flok er desværre vendt tilbage til havnen, så nu er der gang i den igen. Det bliver en lang nat, er vi bange for.

2 kommentarer:

  1. Kære Gitte og Rene - og en særlig hilsen til Alpha-hannen
    Det ser ikke godt ud ved Kungälv. Her har vi også haft regn men ikke i den mængde, som I har fået. Det er da godt, at I bor i en båd. Måske skulle I overveje at omdøbe båden fra Bodil til Noahs Ark ;o)
    Jeg håber for jeres skyld, at vejret bliver bedre i morgen. Kender I i øvrigt www.yr.no Her kan I se vejret i hele verden - selv i de mindste byer og flækker - endda time for time. Hav det godt.
    Knus fra den lune hytte i Falun

    SvarSlet
  2. Ja, vi er ret glade for at vores båd flyder ovenpå. På et tidspunkt var det dog ret svært at komme op og ned.
    Ang. Alpha-hannen: Der snøvles en del efterhånden, kan man høre. Men de er desværre ret trænede er vi bange for. Så det varer nok længe inden de går omkuld.

    SvarSlet