Logbog for René og Gittes orlov til Dalslands Kanal, Göta Kanal, Vänern, Vättern og Bohuslän Skärgård i sommeren 2009

torsdag den 20. august 2009

Nu kan vi faktisk næsten være hjemme på et døgn

Og det er vel ikke for meget at ønske: Et døgns godt sejlvejr fordelt over de næste 11 døgn.
I dag var der kuling. I morgen skulle det blive stille vejr. De værste dønninger skulle være væk i løbet af formiddagen, og så vi tager et ordentligt stræk. Lige forbi Donsø og alle de andre dejlige øer, vi skulle have besøgt ... snøft. Men det er der bare ikke noget at gøre ved. Det gælder om at kommer derudaf, inden næste omgang blæsevejr sætter ind.


Og så var det i dag Bodil fik monteret sin nye kaleche.

Den gamle blå ses til venstre og til højre ses Bodil i sit nye antræk.

2 kommentarer:

 1. Hej Gitte og Rene,
  Til lykke med jeres nye Båtkapell og Bomhylster! Det er meget elegant. En god gave til Rene (et forsinket til lykke med fødselsdagen!)
  Man får stor lyst til at slippe hvad man har i hænderne og tage til den svenske skærgård for at sejle rundt. Særligt siden i 'slap ud' af det indre Sverige, har naturen set helt fantastisk ud.
  Det er en fantastisk blog og super gode billeder. TAK
  Mange hilsner fra os alle i Singapore

  SvarSlet
 2. Kære Gitte og Rene
  Først et STORT tillykke til Rene - noget forsinket men lige velment. Godt at der blev sørget godt for dig med lækker oksemørbrad og rødvin. Jeg kan godt forstå, at I er lidt trist over, at den store frihed, I har haft og stadig har lidt tilbage af, snart er slut. MEN alt i alt må man sige, at I har haft en fantastisk tur. Man behøver ikke at tage til "langbortistan" for at kunne rapportere om spændende oplevelser. Gitte har trofast holdt os orienteret om stort og småt, og uanset nyhedens størrelse har det været spændende at følge med I, hvad I har bedrevet på jeres tur. Jeg spekulerer på, om Gitte ikke har fået pådraget sig en "arbejdsskade", så hun fremover ikke kan lade være med at holde liv i bloggen. For os bliver der et tomrum, men vi glæder os til snart at se jer høre endnu mere om jeres tur. Vi ses jo allerede den 12. september. Fortsat god vind. Carpe diem ;o)
  Knus fra Ole og Lissi

  SvarSlet